OVER TEXSPORT

 OVER TEXSPORT

 

 • Wie we zijn

 • Texsport is sinds 1978 actief als private label leverancier van baby- en kindermode voor de grote retailer in het laag- en middensegment. We zijn een familiebedrijf met korte lijnen en trots op de jarenlange samenwerkingen met onze gewaardeerde klanten.

  Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nieuw-Vennep (Nederland) en daarnaast hebben wij eigen kantoren in Hong Kong, India en Bangladesh. Door de aanwezigheid van onze collega’s in het Verre Oosten hebben wij een intensieve en directe samenwerking met de fabrikanten. Op deze manier zijn wij continu betrokken bij alle facetten van het productieproces.

 

 • Wat we doen

 • Texsport biedt een volledig private label service aan de grote retailer. Onze specialiteit is denim, bottoms en joggings, maar tevens ontwikkelen we ook t-shirts en sweaters. Met onze jarenlange ervaring bieden we in het traject van sourcing, styling, ontwikkeling, fitting, productie, inspecties en logistiek een top-level service aan, waarin de klant en het gewenste resultaat centraal staat. Ons doel is om u volledig te ontzorgen gedurende dit traject.

  Als gevolg van onze ervaring, een intensieve samenwerking met fabrikanten en onze ervaren collega’s die continu op productielocaties aanwezig zijn, bieden wij een hoge kwaliteit aan voor een competitieve prijs. We bieden onze klanten stijlen aan uit onze zelf ontworpen en ontwikkelde collecties, maar uiteraard is het ook mogelijk dat we het traject met uw eigen ontwerpen starten.

 •  

  Waar we voor staan

 • Bij Texsport vinden we het belangrijk dat de wensen van onze klanten bovenaan staan. Daarom hebben wij gedurende het gehele proces nauw contact met onze klanten voor een perfecte opvolging en resultaat. Onze manier van werken zorgt ervoor dat we trots kunnen zijn op jarenlange samenwerkingen met diverse internationale retailers.