TEAM 

VERKOOP

Het verkoopteam van Texsport staat in nauw contact met onze klanten, vanaf de start samenwerking tot aan de evaluatie. Doen wat we beloven, de planning monitoren en opvolgen en het oplossen van eventuele obstakels staan bij ons hoog in het vaandel. We denken graag met u mee en nodigen u graag uit voor een kennismaking in onze showroom.

T: +31 (0) 252-535270

E: verkoop@texsport.nl

 

STYLING

 

Ons creatieve styling team is perfect op de hoogte van de laatste trends, kwaliteiten en stijlen door bezoeken aan diverse textiel, modebeurzen en steden. Het styling team ontwikkelt elke twee maanden een flash collectie voor baby’s, kinderen en tieners met de nieuwste denim en knit stijlen volgens de laatste trends. Zij passen -indien gewenst- de stijlen aan op uw segment en private label. Ontwerpen voor accessoires, labels en verpakkingen verzorgen wij ook graag voor u.

.

PRODUCTONTWIKKELING

Na de sourcing en ontwerpfase start het productontwikkelingsteam met het uitzetten van uw wensen en behoeften. We houden nauw contact met onze collega’s in het Verre Oosten voor een optimaal resultaat. In het productontwikkelingsteam verzorgen wij het hele traject van uitmonstering, kwaliteiten, lab dips, prints, wassingen, fitting, labelling, inspecties en certificering tot aan het eindproduct. Daarin nemen wij de verantwoording voor de volledige planning en opvolging van het productie- en goedkeuringsproces. 

   

  LOGISTIEK

   

  Uw collectie zo snel mogelijk in huis en klaar voor de verkoop; ons logistiek team zorgt voor een soepel laatste stap in het traject. Wij verzorgen de zorgen rondom het logistieke traject naar uw wens en bieden daarin een logistieke flexibiliteit met diverse mogelijkheden. Tevens is het mogelijk dat we diverse vormen van voorraadbeheer kunnen aanbieden, waaronder de mogelijkheid om te werken met een logistieke en voorraad NOS planning. 

   

  .